Tisdag
Min första riktiga arbetsdag har gått bra. Jag har bakat brownies, lagat middag och tvättat. Till middag blev det något som hette French Dip, barnen önskade det till middag. French dipp är en baguette som man brer med vitlöksblandad olivolja, strör på lite parmesan och sedan "rostar" man den i ugnen. Innan detta har man hackat lök, vitlök och rosmarin, hällt detta i en stekpanna tillsammans med olivolja, "tomato paste" och köttbuljong och låtit det koka i några minuter. Så, när brödet är klart tar fram rostbiffen och doppar den i lök-sopp-sås-grejen och lägger den sedan i baguetten. När man gjort det lägger man i några skivor ost och sedan in i ugnen tills osten smält. Snabbt, lätt och gott.
Förresten så bryggde jag kaffe till mig själv idag, kaffe med vaniljsmak, mjölk och coffee mate med vaniljsmak. Mycket vanilj, men gott blev det ska ni veta!
Kommentarer
Trackback